Verhalen

Op deze pagina staan alle categorieën waarin de verhalen zijn onderverdeeld.  Wat betreft de verhalen van heer Olivier B. Bommel en Tom Poes en de verhalen van Kappie, Panda en Koning Hollewijn zijn complete overzichten.  Dit zijn overzichten waar alle gemaakte verhalen in genoemd zijn. Dit zijn ook de verhalen die oorspronkelijk zijn verschenen als strip in de kranten. 

De andere categorieën zijn niet compleet, hierin vindt u alleen de verhalen waarvan ik een exemplaar in mijn verzameling heb. De uitvoering maakt dan niet uit, in een tijdschrift of in een heruitgave. 

De categorie: het werk van Phiny Dick, heb ik toegevoegd omdat ik wel wat boeken heb met werk van haar hand. Dat is lang niet alles van haar werk. De hoofdzaak van mijn verzameling is werk van Marten Toonder, echter het werk van Phiny wat ik dan wel heb is te leuk om het onvermeld te laten.

Bij de Bommelsaga uit de krant heb ik het systeem van de nummering aangehouden uit de catalogus van Hans Matla. 

Soms kan het zijn dat de tekst in de plakboeken niet zo goed leesbaar is, dan is het venster te klein. Als je dan rechtsonderin op het vierkantje klikt, van het venster waar het plakboek in wordt getoond, is het beter leesbaar. 

6LfXCtQZAAAAACfehZwS12RYNcGbtmv3icZDON0b