Onzin of leuke weetjes

Tja, wat is dit nu voor titel? Ik dacht dat je een serieuze website aan het maken was. Maar ja, als je zo bezig bent met krantenknipsels en verhalen, kom je allerlei leuke en grappige dingen tegen. En ik wil die dan delen in dit hoofdstuk. 

Wel dat is precies wat je hier als bezoeker vindt in dit hoofdstuk. Soms zijn het leuke weetjes, soms vraag je je af: "Waarom zou iemand dit willen weten?" of nog erger: "Waarom zou iemand dit nou hebben uitgezocht" Heb je dan niks beters te doen? Maar wees gerust het is en was een plezier om er mee bezig te zijn. Het is maar hoe je er naar kijkt. Ik kan mij ook nog wel wat hobby-bezigheden bedenken die in mijn ogen vrij nutteloos zijn...... hahhah

Omdat dit maar een eenvoudige website is, heb ik er geen interactieve databse van gemaakt, want dan zou je zoiets krijgen als Wikipedia. Dit is maar hobby, dus ik heb gekozen voor het delen van de overzichten in de vorm van PDF's. Je zult als bezoeker merken dat deze PDF's regelmatig zullen worden bijgewerkt. 

Natuurlijk zijn deze PDF's gebaseerd op vooraf gemaakte keuzes dooe mij. Het zou kunnen zijn dat u een specifiek overzicht zou willen zien. U kunt dan een vraag stellen via het contactformulier en dan zal kijken of ik dat overzicht voor u kan maken. 

6LfXCtQZAAAAACfehZwS12RYNcGbtmv3icZDON0b