Bommel
14-09-2007

Het KukelBeste Bommelliefhebber,
vandaag wordt het laatste deel van TOM POES EN DE KWANTEN herhaald op de radio in het kader van de Zomerdienstregeling. Kijk en luister op http://www.hoorspelbommel.nl

In deze nieuwsbrief:
- Nieuwe Bommels vanaf 17 september!
- Bommels mogen gewoon gepodcast

Vanaf maandag 17 september zijn er weer nieuwe Bommels op de radio en op onze website te beluisteren. De eerste is TOM POES EN HET KUKEL, verhaal 102 uit 1963. De grote droon komt met enige waarnemers op aarde om na te gaan of daar wezens met een plus kukel bestaan. Zo niet, dan zal Rommeldam worden ontbonden.
Verteller: Kim van Kooten.

De week erna, op maandag 24 september start HEER BOMMEL EN DE WILDE WAGEN, verhaal 103. In een wagen van reisbureau Pas, gedreven door het rad van avontuur, maakt Heer Bommel een reis met attracties die maar weinigen kunnen navertellen.`Want', aldus Pas, 'herinneringen zonder ervaringen zijn als luchtbellen vol stinkende gassen! hehehe!' Verteller: Roos Ouwehand.

Bommels mogen gewoon gepodcast
Door problemen met de rechtenvergoedingen voor de podcasts zijn veel mp3-archieven van publieke omroepen offline gehaald. Dat betekent dat enorme aantallen oude afleveringen van radioprogramma's niet meer beschikbaar zijn in mp3.
Rechtenorganisatie SENA eist relatief hoge bedragen voor het online laten staan van deze archieven. Vandaar.

Maar voor Hoorspel Bommel geldt dat vooralsnog niet. De muziek is speciaal voor ons geschreven en met de rechten zit het wel goed. Dus u kunt naar hartelust podcasten!


Op de site van Bommel vindt u meer informatie over deze nieuwsbrief.

Bommel footerbalk