Bommel
12-07-2007
ZomerdienstregelingBeste Bommelliefhebber,
vandaag wordt het 2e deel van TOM POES EN DE KNIPHOED herhaald op de radio in het kader van de Zomerdienstregeling. Kijk en luister op http://www.hoorspelbommel.nl

In deze nieuwsbrief:
- De Beste Bommels tot nu toe - de Top Veertien
- Wat wordt wanneer herhaald op de radio?
- Het Grote Toonder-interview
- Downloaden en podcastprobleempjes


De beste Bommels tot nu toe - de Top Veertien
We hebben u eerder gevraagd uw favorieten te kiezen uit de 22 verhalen die we tot nu toe uitgezonden hebben U hebt van ons al de Top Drie gehad. Hieronder de Top Veertien. Hieruit put de Bommelredactie voor de herhalingen tijdens de Zomerdienstregeling.

1. De Windhandel
2. De Herenopstand
3. De Muzenis
4. De Kiekvogel
5. De Kniphoed
6. De Bommellegende
7. Gedeelde plaats: Zwarte Zwadderneel en het Plamoen
8. Gedeelde plaats: Kwanten en De Klokker
9. Heer Bommel gaat het overdoen
10. De Atlantier
11. Gedeelde plaats: Mengeldier en Lemland
12. Gedeelde plaats: Stuit de Vooruitgang en Toornviolen
13. Giegelgak
14. Het Boze Oog

Wat wordt wanneer herhaald op de radio?
De verhalen worden in chronologische volgorde herhaald. De Kniphoed (1955) is dus nu te beluisteren, De Muzenis (1956) vanaf 18 juli, De Atlantier (1956)vanaf 26 juli, De Zwarte Zwadderneel (1957) 3 augustus, De Kiekvogel (1958) vanaf 10 augustus. Meer rijtjes en volgordes volgen later.

Het Groot Toonder-interview
Nog even aandacht voor het grote interview dat Corinne van den Hoeven in 1992 met Marten Toonder had in het radioprogramma Een Leven Lang. Het laatste van de acht delen is j.l. dinsdag op de radio uitgezonden, maar de hele serie is uiteraard nog steeds via http://www.hoorspelbommel.nl te beluisteren en te downloaden.

Naar de tekstsiteDownloaden en podcastprobleempjes
Wilt u de (bijvoorbeeld oude) afleveringen zelf downloaden dan kunt u dat doen via onze tekstsite. Het mannetje met de stok bovenaan rechts op Hoorspelbommel.nl is de link naar die tekstsite. Daar zoekt u het door u gewenste verhaal op en dan met de rechtermuisknop downloaden maar. Onze podcast vertoonde een kleine hapering maar is nu weer in orde.


Op de site van Bommel vindt u meer informatie over deze nieuwsbrief.
 
Bommel footerbalk