Bommellaria: Schrijfgerei ed.

In elke catagorie ziet u kleine afbeeldingen van de dingen uit mijn verzameling. Als u op een afbeelding klikt ziet u de afbeelding in het groot, en kunt u met de pijltjestoetsen of de muis bladeren door de aanwezige artikelen.

Als u met u muisaanwijzer op het plaatje blijft staan, verschijnt een tekst wat het is.

Nieuwsgierig naar mijn dubbele items? Bekijk dan deze pagina: https://www.heerbommel.info/info/dubbele-items


balpen blauw en geel geruit. Met pijp rokende heer Bommel
balpen groen geruit met heer Bommel in zijn luie stoel met kop koffie.
doosje met een balpen en een vulpotlood in doosje met daarop een wandelende heer Bommel
memoblokje van CardouraXL
Multomap met Heer Bommel. Merk Lannoo-graphics Made in Belgium 1997
notitieboekje beige (uit de serie van de Hema) De tekening op deze serie is van duidelijk mindere kwaliteit dan wat we gewend waren. De uitstraling van Heer Bommel is niet echt gelijkend en in overeenstemming met zijn karakter. (maar dat is mijn mening)
Notitieboekje blauw (uit de serie van de Hema) De tekening op deze serie is van duidelijk mindere kwaliteit dan wat we gewend waren. De uitstraling van Heer Bommel is niet echt gelijkend en in overeenstemming met zijn karakter. (maar dat is mijn mening)
notitieboekje met ringband (uit de Hema serie) Het ontwerp is niet echt heel mooi.
notitieboekje rood (uit de serie van de Hema) De tekening op deze serie is van duidelijk mindere kwaliteit dan wat we gewend waren. De uitstraling van Heer Bommel is niet echt gelijkend en in overeenstemming met zijn karakter. (maar dat is mijn mening)
Olivier B. Bommel Onthoudboekje. Verspreidt door Gemeente belangen Groen Soest. Voor de gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014. Boekje met inlegger van Jan Paauw, lijst 1 nummer 3.
Onthoudboekje
Onthoudboekje van Laser
schoolschrift van Lannoo Graphics
Vulpen blauw. met pijp rokende heer Bommel